tag:blogger.com,1999:blog-2290064246444072534.post4114020210079673138..comments2023-10-24T15:20:41.297+02:00Comments on Cervexeando: Bica de LazaManuhttp://www.blogger.com/profile/09149399557383966173noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2290064246444072534.post-92092759140932216332011-07-25T23:29:32.072+02:002011-07-25T23:29:32.072+02:00Alégrame saber que foi un éxito.
En canto ao pap...Alégrame saber que foi un éxito. <br /><br />En canto ao papel, é o xeito tradicional no que se prepara a bica e, de paso, evitamos o contacto directo co aluminio (se é o caso, claro...)<br /><br />Saúdos!!Manuhttps://www.blogger.com/profile/09149399557383966173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2290064246444072534.post-28373135301823697302011-07-25T21:18:00.766+02:002011-07-25T21:18:00.766+02:00Fíxena hoxe e quedou realmente exquisita, gustándo...Fíxena hoxe e quedou realmente exquisita, gustándolle moitísimo aos/ás comensais. E por certo, fíxenche caso e non puxen o molde de aluminio directamente, senón co papel. ;-)<br />Graciñas!Maraghotahttp://saraghallada.blogaliza.org/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2290064246444072534.post-6707814151326692742009-05-12T22:54:00.000+02:002009-05-12T22:54:00.000+02:00Ten moi boa pinta, espero que ao Chicho sairalle i...Ten moi boa pinta, espero que ao Chicho sairalle igual de ben. Vemonos mañá.owlboyhttps://www.blogger.com/profile/06775166059105518583noreply@blogger.com